Geluksvogel nr 1. Handgemaakt door Els Verkuijl

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 155,95
OF

Productomschrijving

Geluksvogel nr 1. Kleurrijke geglazuurde vogel van keramiek. Gemaakt met een knipoog naar de beroemde schilder Corneille.
De vogel is geheel met de hand gemaakt en beschilderd. De afmeting van de vogel is 16 bij 20 cm.
Het staat stevig op een metalen pin met sokkel. De sokkel is net als de vogel, van geglazuurd aardewerk gemaakt.
Het wordt verstuurt als bouwpakket in drie delen, anders zou het te kwetsbaar zijn om per post te versturen. Uiteraard wordt de lijm meegeleverd. Van deze vogel is maar één exemplaar te koop. Handgemaakt door Els Verkuijl.

Geluksvogel nr 1. Handgemaakt door Els Verkuijl

Klik op het plaatje voor de vergroting

Details

Els Verkuyl werkt al 25 jaar met haar handen in de klei. Eigenlijk raak je nooit uitgeleerd als je met keramiek bezig bent. De mogelijkheden zijn zo talrijk, een mensenleven is te kort om dat allemaal te onderzoeken, dus je moet voortdurend keuzes maken. De uitdaging van het werken met keramiek is voor mij het uitwerken en onderzoeken van de grenzen die er voor dit materiaal zijn. Bijna alles is mogelijk, maar er is een grens, en waar ligt die grens precies? Dat maakt het spannend. Ik maak droom- en waanbeelden (zoals ik ze zelf noem) van aardewerk. Ook maak ik schalen, vazen, borden en eigenlijk alles wat van aardewerk te maken valt. De ideeën raken nooit op. Een enkele keer maak ik ook in opdracht

Aanvullende Informatie / Levertijd

ISBN Nee
Levertijd 2-3 dagen